Kennisspecials

Kennisspecials

Het GOO organiseert regelmatig kennisspecials. Bij het organiseren van kennisspecials is de kennisbehoefte van de deelnemers aan het GOO leidend. Wil jij meer aandacht voor en weten over een thema, dat is gerelateerd een bodem en ondergrond? Stuur dan een mail naar GOO@gelderland.nl
Dan bekijken we samen hoe we het thema, bijvoorbeeld met een kennisspecial, breder onder de aandacht kunnen brengen. 

Kennis delen
Kennis delen is een van de kerntaken van het GOO. Hier vind je informatie (zoals opnames, presentaties, Q&A’s) van de kennisspecials van het GOO. 

 

 

GOO special 'Aandachtslocaties PFAS Gelderland' (9 oktober 2023, 15.30 – 17.00 uur, online)

Op maandag 9 oktober (15.30-17.00 uur) vindt de online GOO special ‘Aandachtslocaties PFAS Gelderland’. Deze special wordt georganiseerd in samenwerking met Provincie Gelderland en is speciaal bestemd voor gemeenten en omgevingsdiensten.

Bestuurlijke bijeenkomst Bodem (2 oktober 2023, 14-16 uur, Provinciehuis Arnhem)

Deze bijeenkomst is speciaal voor Gelderse bestuurders met bodem, water of ruimtelijke ordening in hun portefeuilles.

Terugblik GOO kennisspecial 'Water en Bodem Sturend' (27 juni 2023, online)

De terugblik op deze special, met links naar de presentaties en de opname, staat nu online.

Save the date donderdag 2 november 2023 Kennis-netwerkdag Bodem Oost-Nederland (9.30-16.00 uur, Het Koelhuis in Zutphen)

Op donderdag 2 november 2023 organiseren OnderTwente, IJsselland Doorgrond en het Gelders Ondergrond Overleg (GOO) een Kennis-netwerkdag over actuele bodem- en ondergrondthema’s. In september wordt de uitnodiging met het programma voor de Kennis-netwerkdag gedeeld! Als je erbij wilt zijn, reserveer je dan vast tijd in jouw agenda?

GOO kennisspecial ‘Water en Bodem Sturend’ (27 juni 2023, 10.00 – 11.30 uur, online)

Het Gelders Ondergrond Overleg organiseert op dinsdag 27 juni 2023 de kennisspecial ‘Water en Bodem Sturend’. Deze kennisspecial is bedoeld voor stedenbouwkundigen, ruimtelijke planontwikkelaars en deskundigen op het gebied van water en bodem, die werkzaam zijn bij en voor gemeenten, waterschappen, provincie en omgevingsdiensten in Gelderland.

Save the date: 2 november 2023 Kennis-netwerkdag Oost-Nederland

Reserveer je vast tijd voor deze kennis- en netwerkdag in je agenda?

Terugblik GOO special ‘Nieuwe inzichten bodemtoezicht' (16 mei, 13.00 – 16.30 uur, Provinciehuis Arnhem)

De terugblik op de GOO special ‘Nieuwe inzichten bodemtoezicht’ van 16 mei 2023 staat online!

Terugblik GOO special ‘Gelderse handreiking Milieubelastende Activiteiten bodem bij bedrijven’ (30 maart 2023)

De terugblik (met link naar de handreiking, presentatie en Q&A) op de GOO special ‘Gelderse handreiking Milieubelastende Activiteiten bodem bij bedrijven’ van 30 maart 2023 staat nu online.

Save the date: 27 juni 2023 GOO special Water en Bodem sturend

Op 27 juni 2023 organiseert het GOO de online kennisspecial ‘Water en Bodem sturend’. De kennisspecial start om 10 uur en duurt tot 11.30 uur. Uitnodiging en programma volgen snel!

GOO special ‘Nieuwe inzichten bodemtoezicht' (16 mei, 13.00 – 16.30 uur, Provinciehuis Arnhem)

Op dinsdag 16 mei 2023 organiseert het Gelders Ondergrond Overleg (GOO) een kennisbijeenkomst over nieuwe inzichten voor efficiënt en effectief bodemtoezicht van de toekomst. De kennisspecial is bedoeld voor bodemtoezichthouders, beleidsmedewerkers die verantwoordelijk voor de toezichtstrategie voor bodem en hun opdrachtgevers en managers, werkzaam binnen de Gelderse gemeenten, omgevingsdiensten, waterschappen of bij Provincie Gelderland. Daarnaast is er gelegenheid voor omgevingsdiensten buiten Gelderland om met één persoon per omgevingsdienst deel te nemen aan de kennisspecial.

GOO special ‘Gelderse Handreiking Milieubelastende Activiteiten bodem bij bedrijven’ (donderdag 30 maart, 10-11.30 uur, kantoor Stantec (Arnhem) of online)

Donderdag 30 maart (10 uur – 11.30 uur): GOO special ‘Gelderse handreiking Milieubelastende Activiteiten bodem bij bedrijven’. De special is zowel op het kantoor van Stantec (maximaal 30 personen) als online (TEAMS) te volgen.

Terugblik GOO special 'Ondergrond Inzicht – deel 2'

Op dinsdag 31 januari 2023 mochten we, in het Provinciehuis in Arnhem, ruim 40 collega’s ontvangen bij de GOO special ‘Ondergrond Inzicht deel 2’. De terugblik (inclusief presentaties) lees je hier!