Spring naar content
Gelders Ondergrond Overleg

Gelders Ondergrond Overleg

logo Gelders Ondergrond Overleg

Samen werken aan een gezonde en vitale Gelderse bodem. Daar staat het Gelders Ondergrond Overleg voor.  Samen werken de Gelderse bodemprofessionals, met professionals uit andere vakgebieden, aan maatschappelijke opgaven waarbij bodem en ondergrond een rol spelen.
Het GOO verbindt, faciliteert en deelt kennis.

 

 • Wat is het GOO?

  Het Gelders Ondergrond Overleg (GOO) is een netwerkorganisatie waarin professionals werken aan maatschappelijke opgaven waarin bodem, grondwater  en ondergrond een rol spelen.


 • Samen weten we meer

  Het GOO-netwerk staat open voor alle bodem- en ondergrond deskundigen binnen en buiten Gelderland. En ook voor deskundigen uit andere vakgebieden die een raakvlak hebben met bodem en ondergrond.

 • Kennis delen

  Verbinden, kennis delen en faciliteren: dat zijn de kerntaken van het GOO. De kennisbehoeften van de GOO-deelnemers zijn daarbij leidend.

 • Themagroepen GOO

  Het GOO faciliteert de samenwerking in themagroepen en ondersteunt geïnitieerde projecten en activiteiten. De leden van de themagroepen zijn (bodem)professionals binnen en buiten Gelderland.

Nieuws

Voortgangsbrief Omgevingswet naar de Kamers

Minister Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties heeft een voortgangsbrief over de Omgevingswet aan beide Kamers gestuurd. Hierin gaat zij…

2 juni: GOO Bestuurderssessie

Op woensdag 2 juni organiseert het Gelders Ondergrond Overleg een inspirerende en interactieve online bijeenkomst voor bestuurders van Gelderse gemeenten,…

Landschapstriënnale 16 april 2021

Elke drie jaar wordt ergens in Nederland de Landschapstriënnale georganiseerd. Tijdens de editie 2021 is er op 16 april een…

Kennisspecials

Programma GOO kennisspecial Natuurlijk(e) Klimaatadaptatie (aanmelden kan nog!)

Op donderdag 15 april van 14 tot 16 uur vindt de online GOO-kennisspecial Natuurlijk(e) Klimaatadaptatie plaats. Met onder meer: Basiskaart…

20 april: GOO kennisspecial 'Zonneweides en bodem'

Op 20 april (15-17 uur) organiseert het GOO een kennisspecial over ‘Zonneweides en bodem’. Lees verder voor het interessante programma en het aanmelden voor deze special!

Contact

 • Contact GOO

  Heb je een vraag voor of over het GOO? Wil je meer weten over een bodem- en ondergrond thema? Wil je de GOO-nieuwsbrief automatisch ontvangen? Laat het ons weten!

  Samen werken aan een gezonde en vitale Gelderse bodem

Gerelateerd

Bodeminformatie en bodemonderzoek

In Nederland willen we de bodem schoon houden. Daarom zijn er regels voor het omgaan met grond, bagger en steenachtige…

Bodemverontreiniging melden

Misschien voert u werkzaamheden uit die de bodem of grond verontreinigen. Of de bodem of grond kan al vervuild zijn.…