Gelders Ondergrond Overleg

Gelders Ondergrond Overleg

logo Gelders Ondergrond Overleg

Samen werken aan een gezonde en vitale Gelderse bodem. Daar staat het Gelders Ondergrond Overleg voor.  Samen werken de Gelderse bodemprofessionals, met professionals uit andere vakgebieden, aan ruimtelijke opgaven waarbij bodem en ondergrond een rol spelen.
Het GOO verbindt, faciliteert en deelt kennis.

Aanmelden nieuwsbrief

 

 • Wat is het GOO?

  Het Gelders Ondergrond Overleg (GOO) is een netwerkorganisatie waarin professionals werken aan maatschappelijke opgaven waarin bodem, grondwater  en ondergrond een rol spelen.


 • Documenten , handreikingen en tools

  Door werkgroepen binnen het GOO worden documenten en handreikingen opgesteld die voor iedereen beschikbaar zijn.

 • Kennisspecials, verslagen en meer

  Verbinden, kennis delen en faciliteren: dat zijn de kerntaken van het GOO. Hier vindt u informatie (zoals opnames, presentaties, Q&A’s) van de kennisspecials van het GOO.

Kennisspecials

GOO special ‘Gelderse Handreiking Milieubelastende Activiteiten bodem bij bedrijven’ (donderdag 30 maart, 10-11.30 uur, kantoor Stantec (Arnhem) of online)

Donderdag 30 maart (10 uur – 11.30 uur): GOO special ‘Gelderse handreiking Milieubelastende Activiteiten bodem bij bedrijven’. De special is zowel op het kantoor van Stantec (maximaal 30 personen) als online (TEAMS) te volgen.

Terugblik GOO special 'Ondergrond Inzicht – deel 2'

Op dinsdag 31 januari 2023 mochten we, in het Provinciehuis in Arnhem, ruim 40 collega’s ontvangen bij de GOO special ‘Ondergrond Inzicht deel 2’. De terugblik (inclusief presentaties) lees je hier!

Nieuws

Week-nieuwsbrief Bodem+ (week 12 2023)

Ook deze week weer de week-nieuwsbrief van Bodem+.

Deelnemers gezocht voor nieuwe GOO werkgroep ‘toezicht’

Voor uitwerking van instrumenten voor (risicogestuurd) toezicht op graven en saneren wil het GOO een nieuwe werkgroep formeren. Voor deze nieuwe werkgroep zoeken we deelnemers vanuit de omgevingsdiensten. Wil je meedenken in deze werkgroep, meld je dan graag snel aan via GOO@gelderland.nl.

TV serie Droogte in Brabant (Omroep Brabant)

In de 9-delige serie ‘Droogte in Brabant’ op Omroep Brabant wordt het verwoestende effect van droogte in beeld gebracht.

 • Thema’s GOO

  Het GOO faciliteert de samenwerking op thema’s en ondersteunt geïnitieerde projecten en activiteiten. Bodem- en andere professionals binnen en buiten Gelderland werken op meerdere thema’s samen. 

Contact

 • Contact GOO

  Heb je een vraag voor of over het GOO? Wil je meer weten over een bodem- en ondergrond thema? Wil je de GOO-nieuwsbrief automatisch ontvangen? Laat het ons weten!

  Samen werken aan een gezonde en vitale Gelderse bodem

Nieuwsbrief

Gerelateerd

Bodeminformatie en bodemonderzoek

In Nederland willen we de bodem schoon houden. Daarom zijn er regels voor het omgaan met grond, bagger en steenachtige…

Bodemverontreiniging melden

Mogelijk voert u werkzaamheden uit die de bodem of grond verontreinigen. Of de bodem of grond kan al vervuild zijn….