Nieuwsbrief overzicht – GOO

De nieuwsbrief van het Gelders Ondergrond Overleg wordt ongeveer 4 keer per jaar verstuurd. Bekijk hier alle nieuwsbrieven die eerder verschenen zijn.

  • Nieuwsbrief ontvangen?

    Meld je aan door een e-mail te sturen naar goo@gelderland.nl. Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de uitnodigingen voor de GOO kennisspecials en bijeenkomsten.

GOO nieuwsbrief juni 2023

Met onder meer een terugblik op de kennisspecials ‘Gelderse Handreiking Milieubelastende Activiteiten bodem bij bedrijven’ en ‘Nieuwe inzichten bodemtoezicht’. Ook: het nieuwe meerjarenprogramma van het GOO en een update vanuit de GOO werkgroepen Warme Overdracht. Veel leesplezier!

GOO nieuwsbrief maart 2023

In deze GOO nieuwsbrief is er onder meer aandacht voor de komende SPUK-regeling, het onderzoek ‘PFAS aandachtslocaties Gelderland’, een update van de GOO werkgroepen Warme Overdracht en een oproep voor deelname aan een nieuwe GOO werkgroep ‘Toezicht’.  Ook in deze nieuwsbrief: een verslag van het bezoek aan wAsh (bodemwasinstallatie) in Arnhem en aandacht voor inventarisatie (kennis) op het raakvlak van energietransitie en bodem & ondergrond.

GOO nieuwsbrief december 2022

Laatste GOO nieuwsbrief van dit jaar! Met onder meer een update van de werkgroepen ‘Warme overdracht’, een terugblik op excursie voor bestuurders op 14 december en op de GOO special ‘Aandachtsgebieden PFAS Gelderland’.

GOO Nieuwsbrief oktober 2022

In deze nieuwsbrief onder meer aandacht voor de GOO-sessies over de ‘80% Voorbeeldregels bodem Omgevingsplan’ en de vernieuwing van het ontgrondingenbeleid van provincie Gelderland. Daarnaast een update van de GOO werkgroep ‘Data en informatie’, een terugblik op de GOO Platformdag en de actualisatie van de handreiking ‘Bodem en bedrijven’. En meer!

GOO nieuwsbrief juli 2022

In deze GOO nieuwsbrief hebben we onder meer aandacht voor de kennisspecials over ‘Vitaliseren zandige landbouwgronden met behulp van klei’ en…

GOO nieuwsbrief april 2022

In deze GOO nieuwsbrief lees je alles over de GOO actualiteitenbijeenkomst van 5 april, waarin onder meer de thema’s ‘Warme…

GOO nieuwsbrief februari 2022

In deze GOO nieuwsbrief lees je onder meer over de meervoudige herontwikkeling van voormalige stortplaatsen en over de informatiebijeenkomst over…

GOO nieuwsbrief december 2021

In de laatste GOO nieuwsbrief van 2021 lees je onder meer over de GOO activiteiten in januari 2022, een terugblik op de specials ‘Duurzaam verpachten van grond’ en ‘Achtergebleven Ontplofbare Oorlogsresten’ en een update van de werkgroepen ‘Warme Overdracht’. We wensen iedereen mooie kerstdagen en een gezond 2022!

GOO nieuwsbrief november 2021

In de GOO nieuwsbrief van november lees je onder meer over de ‘Warme Overdracht’ en terugblikken op de kennisspecials ‘Beleid grondwaterkwaliteit’ (12 oktober) en ‘Warmte-opslag in de bodem’ (13 oktober). Ook …

GOO nieuwsbrief juli 2021

In de GOO nieuwsbrief van juli 2021 lees je onder meer terugblikken op de bestuurdersbijeenkomst van 2 juni en de…

GOO nieuwsbrief mei 2021

In deze GOO nieuwsbrief leest u een terugblik op de kennisspecials over ‘Natuurlijk(e) Klimaatadaptatie'(15 april 2021) en de nieuwe ontwerp regeling…

GOO nieuwsbrief maart 2021

De eerste editie van de GOO nieuwsbrief in dit jaar staat nu online! Met onder meer nieuws over de Warme Overdracht, terugblikken op kennisspecials en nieuws van de themagroep Klimaatadaptatie.