2 juni: GOO bestuurdersbijeenkomst

Op woensdagmiddag 2 juni (15 – 17 uur) organiseert het Gelders Ondergrond Overleg (GOO) een online bestuurdersbijeenkomst over het belang van bodem en ondergrond bij grote ruimtelijke opgaven. Alle colleges van de Gelderse gemeenten en Waterschappen zijn voor deze bijeenkomst uitgenodigd.

Dialoog en samenwerking

Het doel van de bijeenkomst is bestuurders inzicht, perspectief en inspiratie te bieden in de manieren waarop de bodem kan bijdragen aan de grote ruimtelijke opgaven. Dialoog en samenwerking tussen de Gelderse overheden zijn daarbij van groot belang. Jan van der Meer, gedeputeerde van provincie Gelderland, licht in onderstaande video toe waarom een dialoog over het belang van bodem en ondergrond én samenwerking door Gelderse overheden zo belangrijk zijn. Ook nodigt hij nogmaals alle bestuurders van de Gelderse gemeenten en Waterschappen om aan de online bijeenkomst deel te nemen.

Meer informatie en aanmelden

Het verslag (ook visueel), de opname van de bestuurdersbijeenkomst en de presentaties vind je hier.

  • Gelders Ondergrond Overleg

    De Gelderse bodemprofessionals werken samen met professionals uit andere vakgebieden aan maatschappelijke opgaven waarbij bodem en ondergrond een rol spelen. Het GOO verbindt, faciliteert en deelt kennis.