Werken bij de Gelderse Omgevingsdiensten: 'Jouw werk: overal om je heen'

De 7 Gelderse omgevingsdiensten zijn op zoek naar nieuwe collega’s! Alle vacatures vind je nu op de nieuwe website WerkenbijGO.nl. Ook start er deze week een campagne, online en offline, waarin het werk van de Gelderse Omgevingsdiensten centraal staat. Met interviews, ervaringsverhalen en voorbeelden uit de praktijk laten we zien dat we veel interessante en uitdagende functies hebben.

‘Jouw werk: overal om je heen’

Zinvol en mooi werk, dat doen we bij de omgevingsdiensten. Daarom draait onze campagne om de boodschap ‘Jouw werk: overal om je heen’. Van de IJssel tot Rivierenland, van de Achterhoek tot de Veluwe: wij werken in heel Gelderland elke dag aan een fijne en veilige plek om te wonen, werken en ontspannen. Bovendien kun je in heel Gelderland bij een omgevingsdienst aan de slag: er is altijd wel een omgevingsdienst in de buurt.

https://www.youtube-nocookie.com/watch?v=YrMsD-1NzHI

Bekijk meer video’s op YouTube.

Nieuwe website en volg ons op social media

Op de nieuwe website www.werkenbijgo.nl vind je alle vacatures van de 7 omgevingsdiensten in Gelderland. Ook zijn we actief aanwezig op Facebook, Instagram en LinkedIn. Volg onze kanalen, blijf op de hoogte van de laatste vacatures en ontwikkelingen bij de Gelderse Omgevingsdiensten en deel onze vacatures in je netwerk!

Gerelateerd

Succesvolle aanpak ondermijning krijgt vervolg: Theseus gaat door

Het project Theseus, waarin Gelderse organisaties samenwerken om ondermijning – zoals milieucriminaliteit, arbeidsuitbuiting en drugsproductie - op bedrijventerreinen tegen te gaan, wordt ook in 2022 voortgezet.

Nieuwe websites voor de Gelderse Omgevingsdiensten

Welkom op de nieuwe website van de Gelderse Omgevingsdiensten! De zeven omgevingsdiensten in Gelderland en de overkoepelende organisatie hebben onlangs...