Spring naar content

Presentaties en opnames GOO kennisspecial 'Natuurlijk(e) Klimaatadaptatie' beschikbaar

Op donderdag 15 april organiseerde het GOO een special over natuurlijke klimaatadaptatie. De special is met circa 45 deelnemers goed bezocht! Wethouder Paul Hofman van gemeente Bronckhorst beet het spits af door een mooie oproep te doen: ‘bodem van randvoorwaardelijk, naar een positie in de kern van strategische opgaven’.

De sessies tijdens deze kennisspecial illustreerden goed hoe we al flink aan de weg aan het timmeren zijn op het gebied van de strategische opgave klimaatadaptatie. De deelnemers kregen een sneak preview van de ‘Basiskaart Natuurlijk Systeem Nederland’. Vervolgens waren er deelsessies over gebiedstransformatie Bestuurskwartier Arnhem en het effect van wadi’s op de bodemkwaliteit.

De middag werd afgerond met informatie over de Tijdelijke Impulsregeling Klimaatadaptatie en een kennismaking met de oprichting van Ondergrondlab Oost vanuit KOBO. Een informatieve special! Heb je de GOO kennisspecial gemist? Geen probleem. De presentaties en de links naar de opnames van sessies vind je onder de themapagina Klimaatadaptatie.

In de GOO nieuwsbrief die medio mei verschijnt, staat een uitgebreide terugblik. Ontvang je de GOO nieuwsbrief nog niet automatisch en wil je dat wel? Laat dan je gegevens hier achter.

Uitnodiging GOO kennisspecial ‘Natuurlijk(e) Klimaatadaptatie’