GOO kennisspecial ‘warmte-opslag in de bodem’ (13 oktober, 10-12 uur, online)

Op woensdag 13 oktober (10-12 uur) organiseert het GOO een online kennisspecial over het thema ‘warmte-opslag in de bodem’ voor energiedeskundigen, duurzaamheidsadviseurs en bodemadviseurs bij gemeenten, provincie en omgevingsdiensten. Ook andere betrokkenen bij warmte-opslag projecten in de bodem kunnen aansluiten bij deze kennisspecial.

Informatief programma

In deze kennisspecial krijg je informatie over beschikbare technieken voor warmte-opslag in de bodem en ondergrond. Zoals bodemenergiesystemen, warmtecontainers, HoCoSto, ijskelders en hoge temperatuuropslag bij geothermie.  Tijdens kennisspecial krijg je informatie voor welke situaties deze technieken geschikt zijn, de wettelijke kaders en de rol van warmte-opslag binnen de RES en gemeentelijke warmtetransitievisies en toekomstige wijkuitvoeringsplannen.

Dick van ’t Slot (DWA) en Anne ten Brummelhuis (OVIJ) verzorgen de presentaties. Uiteraard is er gelegenheid voor het stellen van vragen en discussie. We willen deze special ook gebruiken om jullie kennisvragen in beeld te brengen.

Heb je nu al vragen of wil je een bepaald onderwerp bespreken? Laat het ons dan graag weten. Dan kunnen we er, indien mogelijk, tijdens de special gelijk aandacht aan besteden.

Aanmelden
Wil jij ook deelnemen aan de online kennisspecial ‘warmte-opslag in de bodem’ op woensdag 13 oktober (10-12 uur)? Meld je dan aan via GOO@gelderland.nl (onder vermelding van je naam, organisatie en kennisspecial ‘warmte-opslag in de bodem’).

Kun je niet bij de online kennisspecial aanwezig zijn maar wil je wel meer over dit thema weten, laat het ons dan weten via GOO@gelderland.nl

Vragen? Stel ze dan graag aan Annelies de Graaf (annelies.degraaf@buro38.nl)

De presentatie, de opname en het verslag (en Q&A) van deze kennisspecial vind je hier.