Webinar 'Aardwarmte in de praktijk' (2 juli 2024)

Het Ontwikkelprogramma Geothermie Gelderland (OGG) van provincie Gelderland organiseert op 2 juli een webinar over ‘Aardwarmte in de praktijk: waar krijg je als ontwikkelaar mee te maken? ’.

U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen.

  • Wanneer: 2 juli 2024 – 15:00 – 16:00 uur
  • Doelgroep: beleidsmakers, politici, bestuurders van publieke organisaties, ontwikkelaars en (potentiële) afnemers van (aard-)warmte
  • Waar: via Teams.

Aanmelden voor het webinar kan door een mail te sturen naar frank.schoof@fpp-management.nl
(Frank Schoof, projectleider Ontwikkelprogramma Geothermie Gelderland)

Wat kunt u verwachten?
Het ontwikkelen van een geothermieproject vraagt vaak een lange adem. Is de afzet voldoende zeker, is er een ‘vergunbare’ locatie en (bijvoorbeeld in Gelderland) is er voldoende zekerheid over de ondergrond om de hoge investeringen te rechtvaardigen?

In dit webinar gaat Nico Kuipers van Gaia Energy met ons in gesprek over de manier waarop Gaia in Nederland/ Gelderland geothermieprojecten ontwikkelt en daarna wil beheren en onderhouden. Hoe komt Gaia tot een succesvol, veilig en door de omgeving gedragen project?

Gaia is één van de geothermiebedrijven/ -ontwikkelaars van Nederland en onder andere houder van de Toewijzing zoekgebied in Ede. Nico is oprichter en directeur van Gaia.

Frank Schoof leidt de interactieve sessie.

Voor wie?
Deze sessie is interessant voor iedereen die met aardwarmte te maken heeft of denkt te krijgen. Enige kennis over aardwarmte is handig (werkingsprincipe, relatie met warmteafzet). Kent u collega’s voor wie deze sessie (ook) interessant is? Stuur deze uitnodiging gerust door.

Het Ontwikkelprogramma Geothermie Gelderland
Het ontwikkelprogramma is bedoeld om de knelpunten voor de versnelling van geothermie in beeld te krijgen en op te lossen en kennis en ervaringen op het onderwerp uit te wisselen. Dit webinar onderdeel van een reeks.