VNG Interactief webinar over Nationaal Programma Landelijk Gebied

Cluster landelijk gebied (VNG) organiseert een webinar op 19 september (9.30-10.30 uur, met mogelijke uitloop naar 11.00 uur).

Het webinar draagt bij om meer zicht te krijgen op de uitwerking van het NPLG. Wat betekent dit voor het gebied, het gebiedsproces en de gemeentelijke organisatie? Vraagstukken over middelen, capaciteit, transitiefonds, gebiedsprogramma per juli 2023 en gemeentelijke belangen komen aan bod.  Een belangrijke inzet is: hoe gaan we vanuit een integrale gebiedsgerichte aanpak komen tot een leefbaar landelijk gebied met toekomstbestendige functies?

Vanuit beleid en uitvoeringspraktijk zijn sprekers aanwezig van het ministerie van BZK, regieorganisatie Transitie Landelijk Gebied en IPO. Zij beantwoorden zoveel mogelijk uw vragen, zodat het webinar goed aansluit bij wat gemeenten aan informatie nodig hebben.

Locatie en tijd

  • Online
  • Maandag 19 september van 9.30 tot 10.30 uur (mogelijk uitloop naar 11.00 uur)

Mocht dit tijdstip u niet uitkomen, schrijf u dan toch in. Iedereen die zich heeft ingeschreven, ontvangt enkele dagen na het webinar een mail met de presentatie en een link naar de opname, zodat u het webinar ook achteraf kunt bekijken.

Aanmelden

Aanmeldformulier

Na aanmelding ontvangt u een mail met bevestiging van uw registratie, met daarin de link waarmee u enige minuten voor aanvang, het webinar kunt openen.

(bron: www.vng.nl)