Webinar: De natuurinclusieve stad: voorbeelden uit de praktijk en de relatie met de Omgevingswet

(bron: www.aandeslagmetdeomgevingswet.nl)

Op 9 februari organiseert Aan de slag met de Omgevingswet het webinar “De natuurinclusieve stad: voorbeelden uit de praktijk en de relatie met de Omgevingswet.” 

De Omgevingswet stelt gezondheid en een goede omgevingskwaliteit centraal. Ook de intrinsieke waarde van dier- en plantensoorten valt hieronder. De Omgevingswet biedt nieuwe mogelijkheden om de uitdagingen in de leefomgeving aan te gaan. Op het gebied van versterking en behoud van biodiversiteit bestaan al veel mooie initiatieven. Deze staan in dit ADS webinar op 9 februari van 14.00 – 15.30 uur centraal. 

  • Over onsMet onze wortels in Gelderse grond werken we, in opdracht van gemeenten en provincie, aan een gezonde, veilige en duurzame leefomgeving. 

Gerelateerd nieuws

100 dagen Omgevingswet en bodem

De Omgevingswet is nu ruim 100 dagen in werking. Wat zijn de eerste ervaringen met de regels voor bodem onder de nieuwe wet? Over welke onderwerpen zijn de meeste vragen aan IPLO gesteld en wat valt op?

Week-nieuwsbrief RWS Bodem en Ondergrond (16 2024)

Met onder meer een vacature alert voor een senior beleidsmedewerker bodembeleid binnen het Directoraat-generaal Water en Bodem (DGWB) van IenW en veel regionaal nieuws.