Het GOO zoekt een netwerkcoördinator

Het GOO zoekt een netwerkcoördinator. Als netwerkcoördinator voer je regie en ben je oog en oor in het netwerk. Je signaleert vragen en belegt die bij thematrekkers of andere uitvoerende partijen. Je bewaakt de voortgang van de processen. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het lopende en het opstellen van de komende Jaarprogramma’s.

Samen met de collega’s van het strategisch overleg verbind jij het GOO-netwerk in- en extern. Naast de onderwerpen die de chemische bodemkwaliteit raken gaat het ook over het leggen van de verbindingen met maatschappelijke thema’s met een bodembelang. Denk daarbij aan klimaat, energie, gezondheid, circulariteit en biodiversiteit. De Omgevingswet vraagt een andere manier van werken: integraliteit staat voorop. Jij bent in staat om hierin een stimulerende rol te vervullen waarbij het bodemwerkveld in staat wordt gesteld om vroegtijdig mee te praten. Je organiseert de overleggen en belegt acties.

Wat ben je nog meer als netwerkcoördinator?

  • Jij bent het gezicht van het GOO en treedt op als representant en voorzitter.
  • Je bent de linking pin naar het management van gemeenten, waterschappen, OD’s en de bestuurders (stuurgroep).

Het GOO is een zogenaamd Regionaal Schakelpunt (RSP). Daar waar nodig leg jij verbindingen met andere RSP’s en het landelijk schakelpunt.

De ingangsdatum van de opdracht is 6 april 2021. De opdracht (gemiddeld 16 uur per week) loopt tot het einde van 2021. Met optie tot verlenging (afhankelijk van onder meer de invoering van de Omgevingswet). Reageren kan tot 10 maart 2021!

Interesse in deze dynamische opdracht? Check dan www.werkeningelderland.nl