9 december: Inspiratiedag Implementatie Omgevingswet

Aan de slag met de Omgevingswet organiseert op 9 december (10 – 16 uur) een online Inspiratiedag Implementatie Omgevingswet. Het centrale thema is: Stap voor stap naar inwerkingtreding.

De Inspiratiedag Implementatie Omgevingswet is voor iedereen die te maken heeft met de voorbereiding op de implementatie van de Omgevingswet. Bijvoorbeeld medewerkers bij gemeenten, provincies, waterschappen, Rijk, omgevingsdiensten, GGD-GHOR en veiligheidsregio’s, maar ook raadsleden van gemeenten.

Meer informatie over de Inspiratiedag op 9 december vind je hier. Tijdens de Inspiratiedag wordt ook de winnaar van de Aandeslag-trofee bekend gemaakt. De 3 genomineerden van de Aandeslag-Trofee 2021 vertellen op de Inspiratiedag over hun eigen ervaringen en leermomenten uit de praktijk. De gemeente Hengelo, de Omgevingsdienst Regio Arnhem (ODRA) en de Regio Rijnmond vertellen welke concrete producten zij hebben gemaakt en op welke manier zij dat hebben aangepakt. Aansluitend volgen de pitches van deze genomineerden. Stemmen kan nu al! Op de stemwebsite vind je meer informatie over de genomineerden en de projecten.

(bron: www.aandeslagmetdeomgevingswet.nl)