30 november: Online inspiratie- en vragensessie over de subsidieregeling ‘Overdracht bodemtaken onder de Omgevingswet’ van provincie Gelderland (14.00 – 15.30 uur)

Op dinsdag 30 november, van 14.00 tot 15.30 uur, organiseert het GOO een online inspiratie- en vragensessie over de subsidieregeling ‘Overdracht bodemtaken onder de Omgevingswet’ van provincie Gelderland.

Ideeën bespreken en toetsen aan kaders

De sessie is bedoeld voor gemeenten en omgevingsdiensten om projectideeën uit te wisselen. Ook de collega’s van de provincie zijn aanwezig. Zij denken graag met je mee. Je kunt hen ook vragen of je ideeën binnen de kaders van de subsidieregeling passen.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden tot en met vrijdag 26 november door een mail te sturen naar GOO@gelderland.nl 

Q&A’s van eerdere sessies over de subsidieregeling

Op 15 juli en 21 september organiseerden we ook een inspiratie- en vragenuur over de subsidieregeling. De Q&A van deze sessie vind je hier. Het GOO heeft samen met de provincie ook op 11 mei een informatie-uur over de subsidieregeling georganiseerd. De vragen (en antwoorden) die tijdens het informatie-uur aan de orde kwamen, lees je in deze Q&A. Er is ook een opname van het informatie-uur gemaakt.

Informatie over de subsidieregeling

In een notendop: de subsidieregeling is bedoeld voor alle Gelderse gemeenten. 

Gemeenten kunnen een bijdrage (eenmalig) van 50.000 euro aanvragen voor ‘Overdracht bodemtaken onder de Omgevingswet’. De toelichting op de subsidieregeling, op de voorwaarden en informatie over het aanvragen van de subsidie lees je hier

Vragen? Stel ze graag aan Annelies de Graaf, netwerkcoördinator GOO (annelies.degraaf@buro38.nl of 06 42 98 06 76).