Spring naar content

17 juni GOO kennisspecial 'Lozen huishoudelijk afvalwater op het oppervlaktewater en op de bodem'

Op donderdag 17 juni (14 – 15.30 uur) organiseert het GOO in samenwerking met collega’s van Waterschap Vallei en Veluwe en gemeente Ede een online kennisspecial over het thema ‘Lozen van huishoudelijk afvalwater op het oppervlaktewater en op de bodem’. Eerder heeft het GOO hierover een aantal inventariserende vragen uitgezet. In onze laatste GOO nieuwsbrief heb je een korte terugkoppeling kunnen lezen. In deze kennisspecial gaan we dieper op dit thema in.

Programma

Peter Bouter (gemeente Arnhem) deelt de resultaten van de inventarisatie door het GOO. Een collega van gemeente Ede informeert je over hun IBA-aanpak. Een collega van Waterschap Vallei en Veluwe vertelt over het project ‘Lozen van huishoudelijk afvalwater in de toekomst’. Adviesbureau TAUW neemt je mee in de aanpak en resultaten van bodemonderzoek bij een infiltratiepunt van het effluent. Ook het rapport over beleidsontwikkeling bij lozingen in het buitengebied (in opdracht van Waterschap Vallei en Veluwe en de gemeenten Barneveld, Brummen, Ede en Voorst) passeert de revue. Een interessant programma! Er is volop ruimte om je vragen over dit thema te stellen. Ook willen we samen kijken of we nog een vervolg willen geven aan deze bijeenkomst door bijvoorbeeld een goede Gelderse folder te maken met informatie voor particulieren met een IBA.

Aanmelden

Wil jij ook deelnemen aan de online kennisspecial ‘Lozen van huishoudelijk afvalwater op het oppervlaktewater en op de bodem’ op 17 juni (14.00 uur-15.30 uur)? Meld je dan aan via GOO@gelderland.nl (onder vermelding van je naam, organisatie en kennisspecial ‘Lozen van huishoudelijk afvalwater op het oppervlaktewater en op de bodem’).