Spring naar content

15 juni: Inventarisatie- en vragenuur over Squit iBis

Op dinsdagochtend 15 juni van 9 tot 10 uur kun je deelnemen aan een online vragenuur van Visma Roxit over Squit iBis. In dit uur kun je al je vragen stellen over het systeem. Met het oog op de Warme Overdracht verwachten we een verscheidenheid aan vragen. Vragen waarop direct een kort antwoord mogelijk is, worden tijdens het vragenuur beantwoord. De overige vragen zijn de basis voor het cursusprogramma, dat Visma Roxit speciaal voor medewerkers van gemeenten en omgevingsdiensten gaat opstellen. Deze verdiepende cursussen worden in het najaar (september) gepland.  Het inventarisatie- en vragenuur en de cursussen zijn een samenwerking tussen provincie Gelderland, de GOO werkgroep ‘data en informatie’ en Visma Roxit.

Aanmelden inventarisatie- en vragenuur

Heb jij vragen over (de gebruikersmogelijkheden van) het systeem?
Meld je dan aan voor dit inventarisatie- en vragenuur op 15 juni door een mail te sturen naar GOO@gelderland.nl (onder vermelding van je naam, organisatie en vragenuur Visma Roxit). 

Vragen

Kun je er niet bij zijn op 15 juni maar heb je wel vragen over Squit iBis? Mail deze dan graag naar Henny Alink (h.alink@gelderland.nl)

In voorbereiding: verdiepende cursussen in het najaar (september)

We denken hierbij aan sessies van maximaal 2 uur, hoogstwaarschijnlijk fysiek in de GOO bodemhub in Zutphen. We houden je op de hoogte!

Een kort verslag, de Q&A, de opname van het inventarisatie- en vragenuur en het cursusprogramma Squit iBis (september) vind je hier. In het bericht vind je ook de aanmeldlink voor de cursussen Squit iBis.