15 juli: inspiratie- en vragensessie over subsidieregeling 'Warme Overdracht' van provincie Gelderland

Op donderdag 15 juli, van 13.30 tot 15.00 uur, organiseert het GOO een inspiratie- en vragensessie over de subsidieregeling ‘Warme Overdracht’ van provincie Gelderland. De sessie vindt plaats in de bodemhub in pakhuis Noorderhaven (Noorderhavenstraat 49, Zutphen). De sessie is bedoeld voor gemeenten en omgevingsdiensten om projectideeën en vragen met elkaar te bespreken. Tijdens de sessie zijn collega’s van de provincie en het GOO aanwezig om met je mee te denken. Je kunt hen ook vragen of je ideeën binnen de kaders van de subsidieregeling passen.

Aanmelden kan tot en met 12 juli via GOO@gelderland.nl 

Voor de reservering van de zaalruimte, en het in acht nemen van de afstandsregels, willen we vooraf weten hoeveel collega’s we tijdens het inspiratie-en vragenuur kunnen verwachten. Je kunt je tot en met maandag 12 juli aanmelden via GOO@gelderland.nl.

Extra sessie in het vroege najaar

Kun je er deze keer niet bij zijn, maar zou je wel graag over je ideeën willen sparren met collega’s? Geen probleem: in het vroege najaar organiseren we nog een sessie.  Uiteraard delen wij de opbrengst van de sessies met het GOO-netwerk. Ook de ingediende aanvragen gaan we delen binnen het GOO-netwerk, als de indiener van de aanvraag daar toestemming voor geeft. 

Informatie over de subsidieregeling

In een notendop: de subsidieregeling is bedoeld voor alle Gelderse gemeenten. Gemeenten kunnen een bijdrage (eenmalig) van 50.000 euro aanvragen voor ‘Overdracht bodemtaken onder de Omgevingswet’. De toelichting op de subsidieregeling, op de voorwaarden en informatie over het aanvragen van de subsidie lees je hier

Het GOO heeft samen met de provincie op 11 mei een informatie-uur over de subsidieregeling georganiseerd. De vragen (en antwoorden) die tijdens het informatie-uur aan de orde kwamen, lees je in deze Q&A. Er is ook een opname van het informatie-uur gemaakt.