Home

Vacature: maak jij ons team compleet?

28 maart 2018

Het I-GO-team is op zoek naar versterking! We hebben behoefte aan een teamlid dat als geen ander de wensen van de vergunningverleners, toezichthouders en handhavers (VTH-medewerkers) kan omzetten naar een goed gestroomlijnde informatievoorziening.

Werken binnen het project I-GO betekent:

  • Werken met leuke collega’s in een goede werksfeer.
  • Werken in een multidisciplinair team met professionals uit de omgevingsdiensten en van externe partijen: goed voor je netwerk binnen het Gelders Stelsel en daarbuiten.
  • Werken aan de informatievoorziening van de toekomst: vooruitstrevend en toonaangevend. Nieuwe ontwikkelingen (werkwijzen, technologie, Omgevingswet) vertalen naar de dagelijkse praktijk van omgevingsdiensten.
  • Werken volgens een vernieuwende werkwijze: agile/scrum. Stapsgewijs en continu lerend en verbeterend een informatievoorziening opbouwen.
  • Goed te combineren met je overige werkzaamheden voor de Gelderse Omgevingsdiensten.

Interesse?
Het team werkt twee dagen per week, op woensdagen en donderdagen van 8.15 tot 16.45 uur, en rouleert over de omgevingsdiensten in Gelderland. Deze vacature staat alleen open voor medewerkers in dienst bij een van de omgevingsdiensten in Gelderland.

Hebben we je interesse gewekt of heb je vragen? Laat het dan weten via e-mail (igo@gelderseomgevingsdiensten.nl) of via tel. 06 29 38 13 51 (John Rayer).