Home

Publieke geo-viewer: basisinformatie over objecten toegankelijk voor iedereen

29 november 2018

Werk je niet bij een omgevingsdienst, maar wil je wel (milieu)informatie bekijken via de geo-viewer? Ben je benieuwd naar de inrichtingen van I-GO en wil je milieuklachten kunnen bekijken? Dat is mogelijk, want in de publieke geo-viewer wordt basisinformatie getoond die voor iedereen toegankelijk is. De publieke geo-viewer vind je via de vernieuwde I-GO website. Lees meer over de mogelijkheden en bekijk de instructievideo.

Vanaf 1 november is de nieuwe website van I-GO online. Deze ziet er als volgt uit:

Op deze vernieuwde website vind je onder andere de publieke geo-viewer. Dit is een geo-viewer die iedereen kan bekijken, of je nou wel of niet bij een omgevingsdienst werkt. Dit werkt als volgt:

  • Klik in het menu, bovenaan de homepage, op ‘Geo-viewer’.
  • De publieke geo-viewer toont vervolgens alle inrichtingen van I-GO (Gelderland en Overijssel). Hier kun je een basisset van gegevens over bedrijven bekijken.

De set van gegevens ziet er bijvoorbeeld als volgt uit:

Er kan ook op deze gegevens gezocht (vergrootglas afbeelding) en gefilterd worden (filter afbeelding).

De laag met milieuklachten ziet er als volgt uit:


Instructievideo
Wil je meer weten over het gebruik van de publieke geo-viewer? Op de website staat een instructievideo. Deze legt stap voor stap uit hoe je de geo-viewer kunt raadplegen, filters kan toepassen, kan zoeken in de gegevens en kaartlagen kunt toevoegen.