Home

Nieuwe versie inspectieview

29 november 2018

Begin december wordt de nieuwe omgeving van Inspectieview opgeleverd. In Inspectieview registreren alle toezichthoudende organisaties resultaten van de controles die ze hebben uitgevoerd. Zo is voor andere organisaties inzichtelijke wie waar is geweest en welke bevindingen er waren. I-GO is een van de eersten die de aanlevering aan de nieuwe Inspectieview in orde heeft. Er zijn verschillende slimme verbeteringen doorgevoerd die het werken in Inspectieview makkelijker en sneller maken. Zo is de zoekfunctie verbeterd en zijn alle domeinen geïntegreerd. Dit helpt onze toezichthouders om nog beter gebruik te kunnen maken van Inspectieview.

Zoekfunctie
De belangrijkste verbetering zit vooral in de zoekfunctie. Waar er voorheen nog twee ingangen waren voor het zoeken, is dat er nu nog maar één. Inspectieview zoekt daarnaast slimmer. Zodra je een zoekterm opgeeft, gaat Inspectieview direct zoeken in de aanwezige velden. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld denken aan de omschrijving van een inrichting of een adres.


Geïntegreerde domeinen

Ook de domeinen zijn verbeterd. Dat betekent dat alle domeinen geïntegreerd zijn, naast het domein milieu kan ook gezocht worden in bedrijven. Wellicht worden hier in de toekomst nog meer domeinen aan toegevoegd.

 Een voorbeeld van een bedrijf met een overtreding:

Oplevering
De verwachting is dat de nieuwe omgeving van Inspectieview begin december dit jaar wordt opgeleverd. Via de Inspectieview coördinatoren geven we na oplevering meer informatie over de wijzigingen. Een overzicht van de Inspectieview coördinatoren vind je hier.