Home

I-GO geeft workshop op Gelderse Omgevingsdag

28 maart 2018

Zo’n 750 medewerkers van de omgevingsdiensten zullen erbij zijn op de Gelderse Omgevingsdag op 19 april. Ook het I-GO-team is van de partij: we verzorgen een workshop over informatiegestuurd toezicht.

‘Zo laat je data voor je werken’, is het thema van de workshop die I-GO geeft op de Omgevingsdag. Met inspecteurs/toezichthouders, leidinggevenden, informatiemanagers en andere medewerkers duiken we dieper in het informatiegestuurd toezicht.

Drie keer raak
Als deelnemer krijg je de volgende drie ingrediënten voorgeschoteld:

  • Je krijgt meer kennis van het concept ‘informatiegestuurd toezicht’. Hoe werkt dat nu, en wat gaat er op dit vlak in de nabije toekomst veranderen?
  • Als toezichthouder kun je ervaren wat I-GO voor jou kan betekenen in de dagelijkse praktijk.
  • Je kunt wensen en ideeën inbrengen om het informatiegestuurd toezicht binnen het stelsel naar een hoger plan te tillen.

Sparren en brainstormen
Binnen de workshop is er alle ruimte om met elkaar van gedachten te wisselen, ideeën op te doen en ambities te formuleren. Er zijn meerdere workshoprondes. Een sessie duurt 1,5 uur en er is ruimte voor 50 deelnemers per keer. Inschrijven voor de workshops is mogelijk via Geldernet (kies rechtsboven voor Geldernet).