Home

Even voorstellen

Het I-GO-team heeft er twee nieuwe medewerkers bij: Tjiko Schutte en Roos van Glabbeek, die Malou Oudenampsen opvolgt.

Tjiko Schutte
‘Ik werk nu iets meer dan een jaar als zelfstandig ondernemer. Eind maart ben ik van start gegaan bij het projectteam van I-GO. Ik houd me op dit moment vooral bezig met het maken van de kwaliteitstoetsen en een aantal andere technische dingen onder de motorkap. Dat doe ik twee dagen per week. De overige drie dagen werk ik als beheerder bij de gemeente Amsterdam, waar ik onder andere verschillende VTH-pakketten beheer. Ik vind het heel interessant om te zien hoe wij de kwaliteit van data kunnen verbeteren. Daarnaast is de diversiteit van de werkzaamheden erg leuk. Ik zie uit naar elke nieuwe scrumsprint, om te kijken wat we dan weer kunnen opleveren.’

Roos van Glabbeek
‘Via EcoSelect werk ik twee tot drie maanden als scrumlid in het I-GO-team. Waar nodig spring ik bij. Ik ben ook aanwezig bij een deel van de I-GO Labs die in deze periode staan gepland. Binnen dit project geeft het enthousiasme van mijn collega’s me erg veel energie. Ook al kan ik maar voor een korte periode deel uitmaken van dit project, toch voel ik me er enorm bij betrokken. Het geeft me ook veel energie om te merken dat je in een korte tijdsperiode zoveel kunt doen en daar dan ook meteen resultaat van ziet. Dit kun je weer terugkoppelen aan de OD’s en met de input kun je meteen weer aan de slag!

Roos neemt tijdelijk de plek in van Malou Oudenampsen, die zich vanaf medio mei weer volledig richt op haar werk als informatieadviseur bij de Omgevingsdienst Achterhoek. In de volgende sprint worden twee nieuwe teamleden aan het I-GO-team toegevoegd. Linda Migchelbrink van de ODRA vervangt Roos van Glabbeek en Sander Scharn van de gemeente Arnhem ondersteunt enkele maanden op het vlak van data-analyse en business intelligence. In de volgende nieuwsbrief stellen we hen voor.